View EW Stats
Jump to content
Engineering Wall


Sign in to follow this  
  • entries
    2
  • comments
    0
  • views
    242

VM Argentina MESSI tröja säsongen

Sign in to follow this  
fotbollstrjelink

94 views

Yaya Toure tror att han kan spela på toppnivå i ytterligare två årstider och skulle inte utesluta ett drag till Manchester United och säger att han skulle vilja "lära" Paul Pogba. Toure, 35, släpptes av Manchester City efter åtta framgångsrika år på Etihad Stadium, men har sagt att han vill stanna i England. "Låt oss se, låt oss se," Toure berättade Manchester Evening News när han frågades om att vara en potentiell ersättare för den avgående Michael Carrick på United. "Jag reglerar inte stora lag, de stora lagen är väldigt viktiga för mig. Vad de vill uppnå, det sätt de vill gå är för mig mycket viktigt. Jag vill gå någonstans jag kan vinna och uppnå. "Det kommer bli svårt en dag att spela mot City, men jag måste göra det. Det är en del av mitt jobb. Jag har spelat fotboll under en så lång tid, jag är inte bra på kontoret eller något annat Jag är bra i fotboll. "Att se mig själv på en annan klubb kommer att bli svårt. Jag har varit så stor del av VM Argentina MESSI tröja staden under en så lång tid nu. Jag vill bara säga att jag definitivt kommer att fortsätta spela på hög nivå - Champions League eller Europa League. "Jag vill spela ytterligare två år. De måste vara på högre nivå och då kan jag göra något annat." Toure sa att han skulle njuta av chansen att spela med United mittfältaren Pogba och kunde hjälpa Frankrikes internationella att förbättra efter två svåra år på Old Trafford. "Det är svårt på grund av hur medierna har behandlat honom", tillade han. "Vi har inte samma egenskaper eftersom jag var involverad i hela bollen, jag sprang överallt. Jag tyckte om det. Jag var beredd på det. Jag arbetade för det länge. "När jag var i akademin i Afrika var jag tvungen att springa överallt, få box-to-box på 50 sekunder. Det är något jag älskar att göra. "Pogba är lika stor, makt - men annorlunda på sättet han vill gå. Han är en spelare jag vill leka med, för att vara ärlig, bara för att lära honom några saker. "Han är en fantastisk spelare. Han är lite ung för Ryssland tröja tillfället. Kritik är en del av livet. Om de kritiserar dig är det för att de vill att du ska vara bra eller vara bättre. "Jag har kritiserats och jag älskar att bli kritiserad. Jag bryr mig inte om folk pratar om mig - det är bra. Det betyder att jag måste uppnå, jag måste bli bättre. "Även om du fortsätter att vara på toppen av ditt spel, ibland kommer de att hitta något att berätta för dig. Det är en del av livet. Vi måste ta itu med det." Stadens chef Pep Guardiola har undertecknat en ersättare för Toure en av sina högsta prioriteringar den här VM Argentina MESSI tröja säsongen, med Napoli Jorginho som mål. Toure sa att den spelare som ersätter honom måste matcha sin önskan och ambition att utmana för en plats i Argentina tröja Guardiolas trupp. "Kanske de nya spelarna, de nya barnen kommer igenom, de kan göra det," sa han. "Men den mentalitet jag alltid hade - det var alltid för högt. Sättet som jag krävde av mig själv och krävde att de som var nära mig att vara på toppen av sitt spel. "Ibland är det svårt att få det, men låt oss se om City kan få en bra [ersättning]. Jag önskar dem lycka till Portugal tröja i framtiden, kanske en dag hoppas jag att jag kommer tillbaka i en annan situation. "Jag känner att jag går i pension eftersom jag tänkte att jag skulle sluta fotboll efter City. Jag ville fortsätta med City i två år, men det är livet. Vi måste gå vidare, vi måste förstå beslut ibland."

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×